Pokémon Go in Etten

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Etten? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Etten. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Etten gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Porygon zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Etten. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Etten? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Etten

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Etten verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Etten. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Etten plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo evolueer jij van level 7 gemakkelijk naar niveau 16. Rondom Etten wandel je al snel zo’n 3,5 km.

Pokemon Gyms in Etten

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Etten. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Nidorina). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Etten kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Etten.

Zeldzame Pokemons in Etten
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Etten. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Etten

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Etten. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Etten? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Etten

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Etten? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Etten. Laat weten of jij zit in het gele team Etten, team rood Etten of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Etten worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 41 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Speel jij in Etten? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Etten zodat je elkaar wellicht kunt helpen.