Pokémon Go in De Steeg

Op zoek naar zeldzame Pokemons in De Steeg? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in De Steeg. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in De Steeg gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Drowzee zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in De Steeg. Welke Pokemons zijn zeldzaam in De Steeg? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in De Steeg

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in De Steeg te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in De Steeg. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in De Steeg via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 3 snel naar level 22. Rondom De Steeg vang je veel pokemon in een straal van 1 km.

Pokemon Gyms in De Steeg

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in De Steeg. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidoking). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in De Steeg zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in De Steeg.

Zeldzame Pokemons in De Steeg
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in De Steeg. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in De Steeg

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in De Steeg. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in De Steeg? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Steeg

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in De Steeg? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in De Steeg. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel De Steeg, het rode team van De Steeg of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in De Steeg worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 26 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Woon je in De Steeg? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit De Steeg waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.