Pokémon Go in Buurmalsen

Op zoek naar info over Pokemon Go in Buurmalsen? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Buurmalsen. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Buurmalsen gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Raticate gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Buurmalsen. Wat zijn zeldzame Pokemons in Buurmalsen? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Buurmalsen

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Buurmalsen te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Buurmalsen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Buurmalsen met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 3 eenvoudig naar level 26. In de regio Buurmalsen wandel je al snel zo’n 9 km.

Pokemon Gyms in Buurmalsen

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Buurmalsen. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Arbok). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Buurmalsen kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Buurmalsen.

Zeldzame Pokemons in Buurmalsen
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Buurmalsen. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Buurmalsen

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Buurmalsen. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Buurmalsen? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Buurmalsen

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Buurmalsen? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Buurmalsen. Laat weten of jij zit in het gele team Buurmalsen, team rood Buurmalsen of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Buurmalsen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 19 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Buurmalsen? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Buurmalsen waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.