Pokémon Go in Brummen

Wil jij unieke Pokemons vangen in Brummen? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Brummen. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Brummen gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Starmie zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Brummen. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Brummen? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Brummen

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Brummen te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Brummen. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Brummen direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo evolueer jij van level 3 binnen no-time naar level 15. In de buurt van Brummen catch je pokemon go in een gebied van 5,5 km.

Pokemon Gyms in Brummen

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Brummen. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Pidgeot). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Brummen heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Brummen.

Zeldzame Pokemons in Brummen
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Brummen. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Brummen

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Brummen. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Brummen? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Brummen

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Brummen? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Brummen. Maak jij deel uit van het gele team in Brummen, team rood Brummen of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Brummen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 39 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Woon je in Brummen? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Brummen en deel je ervaringen.