Pokémon Go in Barchem

Wil jij Pokemons vangen in Barchem? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Barchem. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Barchem gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Krabby gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Barchem. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Barchem? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Barchem

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Barchem verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Barchem. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Barchem via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 10 zo door naar niveau 21. In de buurt van Barchem wandel je al snel zo’n 7 km.

Pokemon Gyms in Barchem

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Barchem. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Hitmonchan). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Barchem zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Barchem.

Zeldzame Pokemons in Barchem
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Barchem. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Barchem

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Barchem. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Barchem? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Barchem

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Barchem? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Barchem. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Barchem, team rood Barchem of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Barchem worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 45 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Barchem? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Barchem zodat je elkaar wellicht kunt helpen.