Pokémon Go in Zurich

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Zurich? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Zurich. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Zurich gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Gengar zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Zurich. Wat zijn zeldzame Pokemons in Zurich? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Zurich

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Zurich verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Zurich. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Zurich samen met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 12 snel naar level 15. In de buurt van Zurich catch je pokemon go in een gebied van 1 km.

Pokemon Gyms in Zurich

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Zurich. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Poliwag). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Zurich vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Zurich.

Zeldzame Pokemons in Zurich
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Zurich. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Zurich

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Zurich. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Zurich? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Zurich

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Zurich? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Zurich. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Zurich, team rood van Zurich of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Zurich worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 60 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Zurich? Schrijf dan hieronder een review. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Zurich en deel je ervaringen.