Pokémon Go in Winsum

Wil jij Pokemons vangen in Winsum? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Winsum. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Winsum gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Geodude zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Winsum. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Winsum? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Winsum

Pokestops zijn enorm handig. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Winsum verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Winsum. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Winsum plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo evolueer jij van level 12 gemakkelijk naar niveau 18. In Winsum catch je pokemon go in een gebied van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Winsum

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Winsum. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Poliwag). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Winsum heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Winsum.

Zeldzame Pokemons in Winsum
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Winsum. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Winsum

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Winsum. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Winsum? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Winsum

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Winsum? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Winsum. Laat weten of jij zit in het gele team Winsum, rode team Winsum of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Winsum worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 27 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit Winsum? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Winsum zodat je elkaar wellicht kunt helpen.