Pokémon Go in Wijnaldum

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Wijnaldum? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Wijnaldum. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Wijnaldum gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Seadra zich nu verstopt heeft? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Wijnaldum. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Wijnaldum? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Wijnaldum

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Wijnaldum te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Wijnaldum. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Wijnaldum plus een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 7 eenvoudig naar level 18. Binnen Wijnaldum wandel je al snel zo’n 2 km.

Pokemon Gyms in Wijnaldum

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Wijnaldum. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Magnemite). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Wijnaldum vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Wijnaldum.

Zeldzame Pokemons in Wijnaldum
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Wijnaldum. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Wijnaldum

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Wijnaldum. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Wijnaldum? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wijnaldum

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Wijnaldum? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Wijnaldum. Laat weten of jij zit in het gele team Wijnaldum, het rode team van Wijnaldum of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Wijnaldum worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 50 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Wijnaldum? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Wijnaldum zodat je elkaar wellicht kunt helpen.