Pokémon Go in Weidum

Wil jij Pokemons vangen in Weidum? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Weidum. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Weidum gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Weet jij waar bijvoorbeeld Graveler zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Weidum. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Weidum? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Weidum

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Weidum verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Weidum. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Weidum samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 4 zo door naar niveau 21. In Weidum wandel je al snel zo’n 3,5 km.

Pokemon Gyms in Weidum

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Weidum. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Tentacool). Dan kan het gevecht beginnen! In Weidum heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Weidum.

Zeldzame Pokemons in Weidum
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Weidum. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Weidum

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Weidum. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Weidum? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Weidum

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Weidum? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Weidum. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Weidum, het rode team van Weidum of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Weidum worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Woon je in Weidum? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Weidum waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.