Pokémon Go in Waaksens

Wil jij unieke Pokemons vangen in Waaksens? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Waaksens. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Waaksens gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Ivysaur zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Waaksens. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Waaksens? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Waaksens

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Waaksens verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Waaksens. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Waaksens samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 8 eenvoudig naar level 23. Binnen Waaksens vang je veel pokemon in een straal van 6 km.

Pokemon Gyms in Waaksens

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Waaksens. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Geodude). Dan kan het gevecht beginnen! In Waaksens heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Waaksens.

Zeldzame Pokemons in Waaksens
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Waaksens. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Waaksens

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Waaksens. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Waaksens? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Waaksens

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Waaksens? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Waaksens. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Waaksens, team rood Waaksens of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Waaksens worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 60 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Waaksens? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Waaksens en deel je ervaringen.