Pokémon Go in Surhuizum

Op zoek naar info over Pokemon Go in Surhuizum? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Surhuizum. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Surhuizum gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Poliwag zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Surhuizum. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Surhuizum? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Surhuizum

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Surhuizum verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Surhuizum. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Surhuizum samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 4 gemakkelijk naar niveau 17. In de regio Surhuizum verzamel je pokemons over meer dan 1 km.

Pokemon Gyms in Surhuizum

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Surhuizum. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Ponyta). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Surhuizum heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Surhuizum.

Zeldzame Pokemons in Surhuizum
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Surhuizum. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Surhuizum

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Surhuizum. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Surhuizum? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Surhuizum

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Surhuizum? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Surhuizum. Laat weten of jij zit in het gele team Surhuizum, het rode team Surhuizum of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Surhuizum worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Kom je uit Surhuizum? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Surhuizum en kun je elkaar helpen en tips geven.