Pokémon Go in Striep

Wil jij Pokemons vangen in Striep? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Striep. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Striep gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Rattata zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Striep. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Striep? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Striep

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Striep te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Striep. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Striep samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 6 gemakkelijk naar niveau 25. In Striep vang je veel pokemon in een straal van 7,5 km.

Pokemon Gyms in Striep

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Striep. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidoran-female). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Striep zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Striep.

Zeldzame Pokemons in Striep
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Striep. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Striep

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Striep. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Striep? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Striep

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Striep? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Striep. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Striep, het rode team van Striep of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Striep worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Striep? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Striep waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.