Pokémon Go in Spanga

Wil jij Pokemons vangen in Spanga? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Spanga. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Spanga gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Ponyta zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Spanga. Wat zijn zeldzame Pokemons in Spanga? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Spanga

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Direct weten waar de Pokestops in Spanga verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Spanga. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Spanga direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 2 zo door naar niveau 25. In Spanga vang je veel pokemon in een straal van 3 km.

Pokemon Gyms in Spanga

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Spanga. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Sandshrew). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Spanga vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Spanga.

Zeldzame Pokemons in Spanga
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Spanga. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Spanga

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Spanga. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Spanga? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Spanga

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Spanga? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Spanga. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Spanga, het rode team van Spanga of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Spanga worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 50 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Spanga? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Spanga waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.