Pokémon Go in Oosterend

Op zoek naar info over Pokemon Go in Oosterend? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Oosterend. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Oosterend gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Gastly zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Oosterend. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Oosterend? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Oosterend

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Oosterend verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Oosterend. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Oosterend met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 9 eenvoudig naar level 26. Binnen Oosterend loop je met pokemon go namelijk zo 4 km.

Pokemon Gyms in Oosterend

Heb je level 5 bereikt? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Oosterend. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Koffing). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Oosterend heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Oosterend.

Zeldzame Pokemons in Oosterend
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Oosterend. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Oosterend

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Oosterend. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Oosterend? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Oosterend

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Oosterend? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Oosterend. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Oosterend, team rood Oosterend of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Oosterend worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 29 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Oosterend? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Oosterend plus je kunt ervaringen uitwisselen.