Pokémon Go in Molkwerum

Wil jij Pokemons vangen in Molkwerum? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Molkwerum. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Molkwerum gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Slowbro zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Molkwerum. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Molkwerum? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Molkwerum

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Molkwerum verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Molkwerum. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Molkwerum met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 1 eenvoudig naar level 25. In de buurt van Molkwerum wandel je al snel zo’n 3,5 km.

Pokemon Gyms in Molkwerum

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Molkwerum. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Squirtle). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Molkwerum zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Molkwerum.

Zeldzame Pokemons in Molkwerum
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Molkwerum. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Molkwerum

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Molkwerum. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Molkwerum? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Molkwerum

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Molkwerum? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Molkwerum. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Molkwerum, team rood van Molkwerum of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Molkwerum worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Molkwerum? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Molkwerum zodat je elkaar wellicht kunt helpen.