Pokémon Go in Iens

Wil jij Pokemons vangen in Iens? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Iens. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Iens gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Poliwrath zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Iens. Wat zijn zeldzame Pokemons in Iens? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Iens

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Iens verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Iens. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Iens met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan rank je van level 7 gemakkelijk naar niveau 22. In de buurt van Iens vang je veel pokemon in een straal van 1,5 km.

Pokemon Gyms in Iens

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Iens. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Growlithe). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Iens zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Iens.

Zeldzame Pokemons in Iens
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Iens. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Iens

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Iens. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Iens? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Iens

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Iens? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Iens. Maak jij deel uit van het gele team in Iens, team rood van Iens of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Iens worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 24 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Iens? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Iens en deel je ervaringen.