Pokémon Go in Hijum

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Hijum? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Hijum. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Hijum gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Golduck zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Hijum. Wat zijn zeldzame Pokemons in Hijum? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Hijum

Pokestops zijn enorm handig. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Hijum verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Hijum. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Hijum samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 4 zo door naar niveau 25. In Hijum wandel je al snel zo’n 1,5 km.

Pokemon Gyms in Hijum

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Hijum. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Haunter). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Hijum kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Hijum.

Zeldzame Pokemons in Hijum
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Hijum. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Hijum

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Hijum. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Hijum? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Hijum

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Hijum? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Hijum. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Hijum, het rode team van Hijum of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Hijum worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 42 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Hijum? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Hijum plus je kunt ervaringen uitwisselen.