Pokémon Go in De Westereen

Wil jij unieke Pokemons vangen in De Westereen? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in De Westereen. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een zeldzame Pokemon in De Westereen gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Butterfree zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in De Westereen. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in De Westereen? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in De Westereen

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in De Westereen te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in De Westereen. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in De Westereen samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 7 gemakkelijk naar niveau 26. In de regio De Westereen vang je veel pokemon in een straal van 1 km.

Pokemon Gyms in De Westereen

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in De Westereen. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Porygon). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in De Westereen heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in De Westereen.

Zeldzame Pokemons in De Westereen
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in De Westereen. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in De Westereen

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in De Westereen. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in De Westereen? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Westereen

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in De Westereen? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in De Westereen. Vecht jij verder aan de zijde van team geel De Westereen, het rode team van De Westereen of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in De Westereen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 44 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Kom je uit De Westereen? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in De Westereen plus je kunt ervaringen uitwisselen.