Pokémon Go in De Falom

Op zoek naar info over Pokemon Go in De Falom? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in De Falom. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in De Falom gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Drowzee zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in De Falom. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in De Falom? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in De Falom

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in De Falom verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in De Falom. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in De Falom samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 11 snel naar level 20. Binnen De Falom loop je met pokemon go namelijk zo 4,5 km.

Pokemon Gyms in De Falom

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in De Falom. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Bulbasaur). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In De Falom zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in De Falom.

Zeldzame Pokemons in De Falom
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in De Falom. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in De Falom

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in De Falom. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in De Falom? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Falom

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in De Falom? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in De Falom. Laat weten of jij zit in het gele team De Falom, rode team De Falom of koos je voor team blauw.

De Pokemons in De Falom worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Kom je uit De Falom? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit De Falom plus je kunt ervaringen uitwisselen.