Pokémon Go in Burgwerd

Op zoek naar info over Pokemon Go in Burgwerd? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Burgwerd. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Burgwerd gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Venonat zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Burgwerd. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Burgwerd? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Burgwerd

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Burgwerd verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Burgwerd. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Burgwerd direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 2 snel naar level 25. Binnen Burgwerd verzamel je pokemons over meer dan 1 km.

Pokemon Gyms in Burgwerd

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Burgwerd. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Sandslash). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Burgwerd zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Burgwerd.

Zeldzame Pokemons in Burgwerd
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Burgwerd. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Burgwerd

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Burgwerd. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Burgwerd? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Burgwerd

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Burgwerd? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Burgwerd. Maak jij deel uit van het gele team in Burgwerd, het rode team van Burgwerd of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Burgwerd worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 40 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Speel jij in Burgwerd? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Burgwerd en deel je ervaringen.