Pokémon Go in Boazum

Wil jij unieke Pokemons vangen in Boazum? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Boazum. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Boazum gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Gengar zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Boazum. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Boazum? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Boazum

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Boazum verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Boazum. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Boazum direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 11 gemakkelijk naar niveau 25. In Boazum vang je veel pokemon in een straal van 4,5 km.

Pokemon Gyms in Boazum

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Boazum. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Vileplume). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Boazum zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Boazum.

Zeldzame Pokemons in Boazum
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Boazum. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Boazum

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Boazum. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Boazum? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Boazum

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Boazum? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Boazum. Maak jij deel uit van het gele team in Boazum, het rode team van Boazum of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Boazum worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 42 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Boazum? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Boazum zodat je elkaar wellicht kunt helpen.