Pokémon Go in Lelystad

Wil jij Pokemons vangen in Lelystad? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Lelystad. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Lelystad gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of ben jij op de hoogte waar Wartortle zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Lelystad. Wat zijn zeldzame Pokemons in Lelystad? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Lelystad

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Lelystad verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Lelystad. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Lelystad via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 12 snel naar level 23. In de buurt van Lelystad verzamel je pokemons over meer dan 3 km.

Pokemon Gyms in Lelystad

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Lelystad. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Voltorb). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Lelystad kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Lelystad.

Zeldzame Pokemons in Lelystad
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Lelystad. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Lelystad

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Lelystad. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Lelystad? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Lelystad

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Lelystad? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Lelystad. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Lelystad, het rode team van Lelystad of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Lelystad worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Speel jij in Lelystad? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Lelystad zodat je elkaar wellicht kunt helpen.