Pokémon Go in Almere

Op zoek naar info over Pokemon Go in Almere? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Almere. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Almere gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Clefairy zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Almere. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Almere? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Almere

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Almere verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Almere. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Almere via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 8 snel naar level 20. In de buurt van Almere catch je pokemon go in een gebied van 1 km.

Pokemon Gyms in Almere

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Almere. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Magikarp). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Almere kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Almere.

Zeldzame Pokemons in Almere
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Almere. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Almere

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Almere. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Almere? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Almere

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Almere? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Almere. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Almere, team rood Almere of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Almere worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 43 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Almere? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Almere zodat je elkaar wellicht kunt helpen.