Exeggutor in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Exeggutor? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Exeggutor. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Exeggutor uit de populaire app Pokemon Go. Natuurlijk lees je hier hoe je Exeggutor het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #103
Pokemon naam Exeggutor
Categorie Pokemon Coconut Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Psychic
Zwaktes Fire, Ice, Poison, Flying, Bug, Ghost, Dark
Gewicht 120.0 kilogram
Lengte 2.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Exeggutor Pokemon Go
Exeggutor uit Pokemon Go

Exeggutor ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Exeggcute. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Cubone. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Exeggutor te vangen. Voor het ontwikkelen van Exeggutor is benodigd: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Exeggutor aanvallen

Wil jij Exeggutor uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Coconut Pokèmon. Zijn type(s) zijn Grass en Psychic. Elk type heeft weer zijn sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Exeggutor. Dit zijn bijvoorbeeld: Fire, Ice, Poison, Flying, Bug, Ghost, Dark. Vandaag nog Exeggutor aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 120.0 kilogram en lengte van 2.0 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra informatie over Exeggutor uit Pokemon Go
Exeggutor kwam oorspronkelijk uit de tropen. De hoofden gestaag groter worden door blootstelling aan fel zonlicht. Er wordt gezegd dat wanneer de hoofden vallen, ze groeperen om Exeggcute vormen.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Exeggutor vangen

Wil jij er achterkomen waar Exeggutor zit? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Op die manier kun jeExeggutor vangen en veel ervaringspunten verdienen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Exeggutor?
Exeggutor kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en zie waar jij Exeggutor kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Exeggutor wordt veel eenvoudiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma