Exeggcute in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Exeggcute? Welkom in de Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Exeggcute. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Exeggcute uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Exeggcute snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #102
Pokemon naam Exeggcute
Categorie Pokemon Egg Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Psychic
Zwaktes Fire, Ice, Poison, Flying, Bug, Ghost, Dark
Gewicht 2.5 kilogram
Lengte 0.4 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Exeggcute candies
Exeggcute Pokemon Go
Exeggcute uit Pokemon Go

Exeggcute ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Electrode. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Exeggutor. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Exeggcute te vangen. Voor het ontwikkelen van Exeggcute is benodigd: 50x Exeggcute candies. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Exeggcute aanvallen

Vandaag nog Exeggcute uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Egg Pokèmon. Zijn type(s) zijn Grass en Psychic. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Exeggcute. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fire, Ice, Poison, Flying, Bug, Ghost, Dark. Wil je Exeggcute aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 2.5 kilogram en lengte van 0.4 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra details over Exeggcute uit Pokemon Go
Deze Pokémon bestaat uit zes eieren die een hechte cluster vormen. De zes eieren trekken elkaar ronddraaien. Bij scheuren in toenemende mate op de eieren, Exeggcute ligt dicht bij de evolutie.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Exeggcute vangen

Nieuwsgierig waar Exeggcute zich schuilhoudt? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Handig! Want zo kun je Exeggcute snel en eenvoudig vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Exeggcute?
Exeggcute is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en leer waar je Exeggcute kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Exeggcute zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma