Ekans in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Ekans? In onze online Pokédex lees je er alles over. Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Ekans. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Ekans uit Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Ekans het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #023
Pokemon naam Ekans
Categorie Pokemon Snake Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground, Psychic
Gewicht 6.9 kilogram
Lengte 2.0 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Ekans candies
Ekans Pokemon Go
Ekans uit Pokemon Go

Ekans ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Fearow. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Arbok. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Ekans te vangen. Voor de ontwikkeling van Ekans is op dit moment benodigd: 50x Ekans candies. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Ekans aanvallen

Vandaag nog Ekans uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Snake Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Poison en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Ekans. Bekende zwaktes zijn: Ground, Psychic. Plannen tot Ekans aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 6.9 kilogram en lengte van 2.0 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra informatie over Ekans uit Pokemon Go
Ekans krult zichzelf op in een spiraal, wanneer hij aan het rusten is. Vanuit deze positie kan Ekans razendsnel reageren op mogelijk gevaar uit welke hoek dan ook.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Ekans vangen

Direct weten waar Ekans zich schuilhoudt? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Op die manier kun jeEkans vangen en veel ervaringspunten verdienen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Ekans?
Ekans laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en kom erachter waar jij Ekans kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Het vangen en vinden van Ekans zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma