Eevee in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Eevee? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op pokemongogo.nl vind je alle details over Eevee. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Eevee uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Eevee zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #133
Pokemon naam Eevee
Categorie Pokemon Evolution Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 6.5 kilogram
Lengte 0.3 meter
Benodigd voor Upgrade 25x Eevee candies
Eevee Pokemon Go
Eevee uit Pokemon Go

Eevee ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Ditto. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Vaporeon. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Eevee te vangen. Voor het ontwikkelen van Eevee is nodig: 25x Eevee candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Eevee aanvallen

Vandaag nog Eevee uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Evolution Pokèmon. Zijn type(s) zijn Normal en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Eevee. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fighting. Wil je Eevee aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 6.5 kilogram en lengte van 0.3 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Extra details over Eevee uit Pokemon Go
Eevee heeft een instabiele genetische samenstelling die plotseling muteert door de omgeving waarin het leeft. Straling van diverse stenen zorgt ervoor dat deze Pokémon te evolueren.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Eevee vangen

Wil jij weten waar Eevee gevonden kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Zodoende kun je Eevee snel vinden en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Eevee?
Eevee laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en vogel uit waar je Eevee kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vangen en vinden van Eevee wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma