Pokémon Go in Yde

Wil jij Pokemons vangen in Yde? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Yde. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Yde gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Wigglytuff zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Yde. Wat zijn zeldzame Pokemons in Yde? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Yde

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Yde verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Yde. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Yde met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 2 snel naar level 25. In Yde loop je met pokemon go namelijk zo 7,5 km.

Pokemon Gyms in Yde

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Yde. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Magnemite). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Yde zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Yde.

Zeldzame Pokemons in Yde
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Yde. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Yde

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Yde. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Yde? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Yde

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Yde? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Yde. Laat weten of jij zit in het gele team Yde, team rood Yde of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Yde worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 19 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Yde? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Yde en kun je elkaar helpen en tips geven.