Pokémon Go in Wezup

Wil jij Pokemons vangen in Wezup? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Wezup. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een zeldzame Pokemon in Wezup gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Horsea zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Wezup. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Wezup? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Wezup

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Wezup verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Wezup. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Wezup direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 8 gemakkelijk naar niveau 25. Binnen Wezup verzamel je pokemons over meer dan 1 km.

Pokemon Gyms in Wezup

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Wezup. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Sandshrew). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Wezup zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Wezup.

Zeldzame Pokemons in Wezup
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Wezup. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Wezup

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Wezup. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Wezup? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wezup

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Wezup? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Wezup. Maak jij deel uit van het gele team in Wezup, het rode team van Wezup of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Wezup worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 26 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Wezup? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Wezup en deel je ervaringen.