Pokémon Go in Roden

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Roden? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Roden. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Roden gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Dodrio zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Roden. Wat zijn zeldzame Pokemons in Roden? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Roden

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Roden verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Roden. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Roden plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 4 zo door naar niveau 26. In de buurt van Roden loop je met pokemon go namelijk zo 5 km.

Pokemon Gyms in Roden

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Roden. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Persian). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Roden heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Roden.

Zeldzame Pokemons in Roden
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Roden. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Roden

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Roden. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Roden? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Roden

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Roden? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Roden. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Roden, team rood Roden of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Roden worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Roden? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Roden zodat je elkaar wellicht kunt helpen.