Pokémon Go in Meppel

Wil jij Pokemons vangen in Meppel? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Meppel. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Meppel gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Grimer zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Meppel. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Meppel? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Meppel

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Meppel verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Meppel. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Vaak met voldoende CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Meppel samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 6 eenvoudig naar level 23. In de regio Meppel vang je veel pokemon in een straal van 8,5 km.

Pokemon Gyms in Meppel

Heb je level 5 bereikt? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Meppel. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Sandslash). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Meppel vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Meppel.

Zeldzame Pokemons in Meppel
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Meppel. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Meppel

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Meppel. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Meppel? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Meppel

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Meppel? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Meppel. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Meppel, het rode team Meppel of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Meppel worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 58 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Meppel? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Meppel zodat je elkaar wellicht kunt helpen.