Pokémon Go in Ees

Wil jij unieke Pokemons vangen in Ees? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Ees. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Ees gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Metapod zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Ees. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Ees? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Ees

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Ees verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Ees. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Ees plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 6 zo door naar niveau 21. In Ees vang je veel pokemon in een straal van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Ees

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Ees. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Starmie). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Ees zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Ees.

Zeldzame Pokemons in Ees
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Ees. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Ees

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Ees. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Ees? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ees

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Ees? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Ees. Maak jij deel uit van het gele team in Ees, rode team Ees of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Ees worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 31 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Ees? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Ees en kun je elkaar helpen en tips geven.