Pokémon Go in De Punt

Op zoek naar info over Pokemon Go in De Punt? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in De Punt. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in De Punt gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Tauros zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in De Punt. Wat zijn zeldzame Pokemons in De Punt? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in De Punt

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in De Punt verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in De Punt. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in De Punt direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 11 binnen no-time naar level 17. Binnen De Punt vang je veel pokemon in een straal van 2 km.

Pokemon Gyms in De Punt

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in De Punt. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Charmeleon). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in De Punt zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in De Punt.

Zeldzame Pokemons in De Punt
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in De Punt. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in De Punt

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in De Punt. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in De Punt? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Punt

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in De Punt? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in De Punt. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel De Punt, het rode team van De Punt of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in De Punt worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 41 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in De Punt? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in De Punt plus je kunt ervaringen uitwisselen.