Pokémon Go in De Kiel

Wil jij unieke Pokemons vangen in De Kiel? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in De Kiel. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in De Kiel gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Gengar gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in De Kiel. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in De Kiel? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in De Kiel

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in De Kiel verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in De Kiel. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in De Kiel met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 8 binnen no-time naar level 26. In De Kiel loop je met pokemon go namelijk zo 5 km.

Pokemon Gyms in De Kiel

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in De Kiel. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Diglett). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in De Kiel heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in De Kiel.

Zeldzame Pokemons in De Kiel
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in De Kiel. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in De Kiel

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in De Kiel. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in De Kiel? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Kiel

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in De Kiel? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in De Kiel. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel De Kiel, het rode team van De Kiel of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in De Kiel worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 30 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En kom je uit De Kiel? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit De Kiel plus je kunt ervaringen uitwisselen.