Pokémon Go in De Groeve

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in De Groeve? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in De Groeve. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in De Groeve gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Porygon zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in De Groeve. Wat zijn zeldzame Pokemons in De Groeve? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in De Groeve

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in De Groeve verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in De Groeve. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in De Groeve direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 3 eenvoudig naar level 26. In De Groeve vang je veel pokemon in een straal van 1,5 km.

Pokemon Gyms in De Groeve

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in De Groeve. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Fearow). Dan kan het gevecht beginnen! In De Groeve heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in De Groeve.

Zeldzame Pokemons in De Groeve
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in De Groeve. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in De Groeve

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in De Groeve. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in De Groeve? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Groeve

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in De Groeve? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in De Groeve. Vecht jij verder aan de zijde van team geel De Groeve, rode team De Groeve of koos je voor team blauw.

De Pokemons in De Groeve worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit De Groeve? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit De Groeve en kun je elkaar helpen en tips geven.