Pokémon Go in Bovensmilde

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Bovensmilde? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Bovensmilde. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Bovensmilde gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Raichu gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Bovensmilde. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Bovensmilde? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Bovensmilde

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Bovensmilde verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Bovensmilde. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Bovensmilde direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan rank je van level 4 eenvoudig naar level 20. In de regio Bovensmilde vang je veel pokemon in een straal van 6,5 km.

Pokemon Gyms in Bovensmilde

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Bovensmilde. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Mr. Mime). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Bovensmilde vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Bovensmilde.

Zeldzame Pokemons in Bovensmilde
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Bovensmilde. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Bovensmilde

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Bovensmilde. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Bovensmilde? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bovensmilde

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Bovensmilde? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Bovensmilde. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Bovensmilde, team rood van Bovensmilde of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Bovensmilde worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 21 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Bovensmilde? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Bovensmilde waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.