Pokémon Go in Borger

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Borger? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Borger. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Borger gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Machamp zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Borger. Wat zijn zeldzame Pokemons in Borger? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Borger

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Borger verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Borger. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Borger met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo rank je van level 7 eenvoudig naar level 19. Rondom Borger wandel je al snel zo’n 4 km.

Pokemon Gyms in Borger

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Borger. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Farfetch-d). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Borger vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Borger.

Zeldzame Pokemons in Borger
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Borger. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Borger

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Borger. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Borger? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Borger

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Borger? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Borger. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Borger, team rood Borger of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Borger worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 27 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Borger? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Borger waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.