Pokémon Go in Balloo

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Balloo? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Balloo. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Balloo gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Voltorb gevonden kan worden? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Balloo. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Balloo? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Balloo

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Balloo verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Balloo. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Balloo plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo rank je van level 3 snel naar level 22. In de regio Balloo vang je veel pokemon in een straal van 9 km.

Pokemon Gyms in Balloo

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Balloo. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Ivysaur). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Balloo zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Balloo.

Zeldzame Pokemons in Balloo
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Balloo. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Balloo

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Balloo. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Balloo? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Balloo

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Balloo? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Balloo. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Balloo, rode team Balloo of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Balloo worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 44 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Balloo? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Balloo plus je kunt ervaringen uitwisselen.