Pokémon Go in Anloo

Wil jij unieke Pokemons vangen in Anloo? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Anloo. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Anloo gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of ben jij op de hoogte waar Abra gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Anloo. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Anloo? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Anloo

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Anloo te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Anloo. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Anloo met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 2 snel naar level 26. In Anloo loop je met pokemon go namelijk zo 5,5 km.

Pokemon Gyms in Anloo

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Anloo. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Ekans). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Anloo vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Anloo.

Zeldzame Pokemons in Anloo
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Anloo. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Anloo

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Anloo. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Anloo? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Anloo

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Anloo? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Anloo. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Anloo, rode team Anloo of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Anloo worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0/10, gebaseerd op 48 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Anloo? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Anloo en deel je ervaringen.