Dratini in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Dratini? Welkom in de Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Dratini. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Dratini uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Dratini gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #147
Pokemon naam Dratini
Categorie Pokemon Dragon Pokèmon
Type 1 Dragon
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ice, Dragon, Fairy
Gewicht 3.3 kilogram
Lengte 1.8 meter
Benodigd voor Upgrade 25x Dratini candies
Dratini Pokemon Go
Dratini uit Pokemon Go

Dratini ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Moltres. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Dragonair. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Dratini te vangen. Voor het ontwikkelen van Dratini is benodigd: 25x Dratini candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Dratini aanvallen

Wil jij Dratini uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Dragon Pokèmon. Zijn type is Dragon en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Dratini. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Ice, Dragon, Fairy. Vandaag nog Dratini aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 3.3 kilogram en lengte van 1.8 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Meer gegevens over Dratini uit Pokemon Go
Dratini voortdurend molts en poelen buiten zijn oude huid. Zij doet dit omdat het leven energie in zijn lichaam gestaag bouwt oncontroleerbare niveaus te bereiken.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Dratini vangen

Direct weten waar Dratini zich schuilhoudt? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Zodoende kun je Dratini makkelijk en snel opzoeken en vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Dratini?
Dratini kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en leer waar je Dratini kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Dratini zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma