Dragonair in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Dragonair? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Dragonair. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Dragonair uit Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Dragonair snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #148
Pokemon naam Dragonair
Categorie Pokemon Dragon Pokèmon
Type 1 Dragon
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ice, Dragon, Fairy
Gewicht 16.5 kilogram
Lengte 4.0 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Dratini candies
Dragonair Pokemon Go
Dragonair uit Pokemon Go

Dragonair ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Dratini. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Dragonite. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Dragonair te vangen. Voor het ontwikkelen van Dragonair heb je nodig: 100x Dratini candies. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Dragonair aanvallen

Wil jij Dragonair uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Dragon Pokèmon. Zijn type(s) zijn Dragon en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Dragonair. Dit zijn onder andere: Ice, Dragon, Fairy. Meteen Dragonair aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 16.5 kilogram en lengte van 4.0 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Korte omschrijving van  Dragonair uit Pokemon Go
Dragonair slaat enorm veel energie in zijn lichaam. Er wordt gezegd dat de weersomstandigheden in de nabijheid te veranderen door het afvoeren van energie uit haar kristallen op haar nek en staart.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Dragonair vangen

Wil jij weten waar Dragonair verstopt zit? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Op die manier kun jeDragonair snel vinden en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Dragonair?
Dragonair kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en kom erachter waar jij Dragonair kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Dragonair zal nog beter gaan in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma