Doduo in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Doduo? Welkom in de Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Doduo. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Doduo uit de game Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Doduo het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #084
Pokemon naam Doduo
Categorie Pokemon Twin Bird Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 Flying
Zwaktes Electric, Rock
Gewicht 39.2 kilogram
Lengte 1.4 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Doduo candies
Doduo Pokemon Go
Doduo uit Pokemon Go

Doduo ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Farfetch-d. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Dodrio. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Doduo te vangen. Voor de ontwikkeling van Doduo is nodig: 50x Doduo candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Doduo aanvallen

Direct Doduo uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Twin Bird Pokèmon. Zijn type is Normal en Flying. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Doduo. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Electric, Rock. Meteen Doduo aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 39.2 kilogram en lengte van 1.4 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra details over Doduo uit Pokemon Go
Doduo’s twee hoofden nooit slapen op hetzelfde moment. De twee hoofden om de beurt slapen, zodat men het hoofd kan altijd horloge voor vijanden, terwijl de andere slaapt.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Doduo vangen

Wil jij er achterkomen waar Doduo te vinden is? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Zodoende kun je Doduo vangen en veel ervaringspunten verdienen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Doduo?
Doduo kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en vogel uit waar je Doduo kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Doduo wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma