Dodrio in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Dodrio? Je bevindt je in onze Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Dodrio. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Dodrio uit het populaire spel Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Dodrio gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #085
Pokemon naam Dodrio
Categorie Pokemon Triple Bird Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 Flying
Zwaktes Electric, Rock
Gewicht 85.2 kilogram
Lengte 1.8 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Dodrio Pokemon Go
Dodrio uit Pokemon Go

Dodrio ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Doduo. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Seel. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Dodrio te vangen. Voor de ontwikkeling van Dodrio is nodig: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Dodrio aanvallen

Wil jij Dodrio uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Triple Bird Pokèmon. Zijn type is Normal en Flying. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Dodrio. Dit zijn onder andere: Electric, Rock. Wil je Dodrio aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 85.2 kilogram en lengte van 1.8 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Meer gegevens over Dodrio uit Pokemon Go
Kijk uit als Dodrio de drie hoofden op zoek bent in drie verschillende richtingen. Het is een teken dat het is op zijn hoede. Ga niet in de buurt van deze Pokémon als het zijn op hun hoede-kan zij besluiten te pikken jou.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Dodrio vangen

Nieuwsgierig waar Dodrio te vinden is? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Zodoende kun je Dodrio snel en eenvoudig vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Dodrio?
Dodrio laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en zie waar jij Dodrio kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vinden en vangen van Dodrio wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma