Dewgong in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Dewgong? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier lees je alles wat je moet weten over Dewgong. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Dewgong uit de game Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Dewgong snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #087
Pokemon naam Dewgong
Categorie Pokemon Sea Lion Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 Ice
Zwaktes Electric, Grass, Fighting, Rock
Gewicht 120.0 kilogram
Lengte 1.7 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Dewgong Pokemon Go
Dewgong uit Pokemon Go

Dewgong ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Seel. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Grimer. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Dewgong te vangen. Voor het ontwikkelen van Dewgong is benodigd: nog onbekend. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Dewgong aanvallen

Direct Dewgong uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Sea Lion Pokèmon. Zijn type is Water en Ice. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Dewgong. Dit zijn onder andere: Electric, Grass, Fighting, Rock. Direct Dewgong aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 120.0 kilogram en lengte van 1.7 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Meer gegevens over Dewgong uit Pokemon Go
Dewgong houdt snooze op bitter koud ijs. De aanblik van deze Pokémon slapen op een gletsjer werd ten onrechte gedacht dat een zeemeermin door een zeeman lang geleden zijn.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Dewgong vangen

Wil jij er achterkomen waar Dewgong te vinden is? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Verhelderend! Want zo kun jij Dewgong snel vinden en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Dewgong?
Dewgong kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en ontdek waar je Dewgong kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Dewgong zal je een stuk beter afgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma