Clefairy in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Clefairy? Welkom in de Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Clefairy. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Clefairy uit de game Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Clefairy het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #035
Pokemon naam Clefairy
Categorie Pokemon Fairy Pokèmon
Type 1 Fairy
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 7.5 kilogram
Lengte 0.6 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Clefairy candies
Clefairy Pokemon Go
Clefairy uit Pokemon Go

Clefairy ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Nidoking. Het doel is om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Clefable. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Clefairy te vangen. Voor het ontwikkelen van Clefairy is op dit moment benodigd: 50x Clefairy candies. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Clefairy aanvallen

Wil jij Clefairy uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Fairy Pokèmon. Zijn type(s) zijn Fairy en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Clefairy. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fighting. Direct Clefairy aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 7.5 kilogram en lengte van 0.6 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Korte omschrijving van  Clefairy uit Pokemon Go
Op elke avond van een volle maan, groepen van deze Pokémon naar buiten komen om te spelen. Bij dageraad aankomt, de vermoeide Clefairy terugkeren naar hun rustige berg retraites en ga slapen genesteld tegen elkaar.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Clefairy vangen

Benieuwd waar Clefairy verstopt zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Op die manier kun jeClefairy vangen en veel ervaringspunten verdienen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Clefairy?
Clefairy is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en leer waar je Clefairy kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Tussen de reacties vind je ook enorm handige tips en adviezen. Het vinden en vangen van Clefairy zal nog beter gaan in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma