Clefable in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Clefable? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Clefable. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Clefable uit de game Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Clefable het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #036
Pokemon naam Clefable
Categorie Pokemon Fairy Pokèmon
Type 1 Fairy
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 40.0 kilogram
Lengte 1.3 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Clefable Pokemon Go
Clefable uit Pokemon Go

Clefable ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Clefairy. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Vulpix. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Clefable te vangen. Voor het ontwikkelen van Clefable is op dit moment benodigd: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Clefable aanvallen

Wil jij Clefable uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Fairy Pokèmon. Zijn type is Fairy en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Clefable. De zwaktes van deze pokemon zijn: Fighting. Wil je Clefable aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 40.0 kilogram en lengte van 1.3 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Korte omschrijving van  Clefable uit Pokemon Go
Clefable beweegt door het overslaan van lichtjes alsof het vliegen met behulp van zijn vleugels. Haar bouncy stap laat het zelfs over het water lopen. Het is bekend om wandelingen op de meren te nemen op een rustige, maanverlichte nachten.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Clefable vangen

Benieuwd waar Clefable te vinden is? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Handig! Want zo kun je Clefable makkelijk en snel opzoeken en vangen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Clefable?
Clefable laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en vogel uit waar je Clefable kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vangen en vinden van Clefable zal nog beter gaan in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma