Chansey in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Chansey? Dan zit je goed in onze Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Chansey. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Chansey uit Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Chansey zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #113
Pokemon naam Chansey
Categorie Pokemon Egg Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 34.6 kilogram
Lengte 1.1 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Chansey Pokemon Go
Chansey uit Pokemon Go

Chansey ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Rhydon. Het doel is om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Tangela. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Chansey te vangen. Voor het ontwikkelen van Chansey is benodigd: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Chansey aanvallen

Vandaag nog Chansey uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Egg Pokèmon. Zijn type(s) zijn Normal en geen type 2. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Chansey. Bekende zwaktes zijn: Fighting. Vandaag nog Chansey aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 34.6 kilogram en lengte van 1.1 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra informatie over Chansey uit Pokemon Go
Chansey legt de voeding betreft uitstekend eieren op een dagelijkse basis. De eieren zijn zo heerlijk, ze zijn gemakkelijk en gretig verslonden door zelfs mensen die hun eetlust verloren hebben.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Chansey vangen

Benieuwd waar Chansey te vinden is? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Handig! Want zo kun je Chansey vangen en veel ervaringspunten verdienen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Chansey?
Chansey is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en zie waar jij Chansey kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Het vangen en vinden van Chansey zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma