Caterpie in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Caterpie? Welkom in de Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Caterpie. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Caterpie uit de populaire app Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Caterpie het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #010
Pokemon naam Caterpie
Categorie Pokemon Worm Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fire, Flying, Rock
Gewicht 2.9 kilogram
Lengte 0.3 meter
Benodigd voor Upgrade 12x Caterpie candies
Caterpie Pokemon Go
Caterpie uit Pokemon Go

Caterpie ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Blastoise. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Metapod. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Caterpie te vangen. Voor de ontwikkeling van Caterpie heb je het volgende nodig: 12x Caterpie candies. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Caterpie aanvallen

Vandaag nog Caterpie uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Worm Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Bug en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Caterpie. Dit zijn onder andere: Fire, Flying, Rock. Plannen tot Caterpie aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 2.9 kilogram en lengte van 0.3 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Korte omschrijving van  Caterpie uit Pokemon Go
Caterpie heeft een vraatzuchtige eetlust. Hij eet dan ook bladeren die groter zijn dan het eigen lichaam. De antenne van deze Pokemon brengt een verschrikkelijke sterke geur voort.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Caterpie vangen

Wil jij weten waar Caterpie gevonden kan worden? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Caterpie vangen en veel ervaringspunten verdienen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Caterpie?
Caterpie is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Open dus snel jouw eigen regio/plaats en kom erachter waar jij Caterpie kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vinden en vangen van Caterpie zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma