Butterfree in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Butterfree? Welkom in de Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Butterfree. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Butterfree uit de game Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Butterfree het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #012
Pokemon naam Butterfree
Categorie Pokemon Butterfly Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 Flying
Zwaktes Fire, Electric, Ice, Flying, Rock
Gewicht 32.0 kilogram
Lengte 1.1 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Butterfree Pokemon Go
Butterfree uit Pokemon Go

Butterfree ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Metapod. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Weedle. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Butterfree te vangen. Voor de ontwikkeling van Butterfree is op dit moment benodigd: nog onbekend. Probeer dus snel meer pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Butterfree aanvallen

Wil jij Butterfree uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Butterfly Pokèmon. Zijn type is Bug en Flying. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Butterfree. Bekende zwaktes zijn: Fire, Electric, Ice, Flying, Rock. Vandaag nog Butterfree aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 32.0 kilogram en lengte van 1.1 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Meer gegevens over Butterfree uit Pokemon Go
Butterfree kan erg goed zoeken naar de lekkerste honing van verschillende bloemen. Hij kan zelfs honing uit bloemen halen die meer dan 8 kilometer van zijn nest in bloei staan.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Butterfree vangen

Benieuwd waar Butterfree gevonden kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Handig! Want zo kun je Butterfree makkelijk en snel opzoeken en vangen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Butterfree?
Butterfree laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en zie waar jij Butterfree kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Butterfree zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma