Bulbasaur in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Bulbasaur? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Bulbasaur. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Bulbasaur uit Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Bulbasaur zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #001
Pokemon naam Bulbasaur
Categorie Pokemon Seed Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Ice, Flying, Psychic
Gewicht 6.9 kilogram
Lengte 0.7 meter
Benodigd voor Upgrade 25x Bulbasaur candies
Bulbasaur Pokemon Go
Bulbasaur uit Pokemon Go

Bulbasaur ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Geen lagere pokemon. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Ivysaur. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Bulbasaur te vangen. Voor de ontwikkeling van Bulbasaur is nodig: 25x Bulbasaur candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Bulbasaur aanvallen

Vandaag nog Bulbasaur uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Seed Pokèmon. Zijn type(s) zijn Grass en Poison. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Houd ook rekening met de zwaktes van Bulbasaur. Dit zijn bijvoorbeeld: Fire, Ice, Flying, Psychic. Direct Bulbasaur aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 6.9 kilogram en lengte van 0.7 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra details over Bulbasaur uit Pokemon Go
Bulbasaur tref je vaak aan als ‘ie aan het dutten is in fel zonlicht. Er zit een zaad op zijn rug. Door te genieten van de zonnestralen, groeit deze zaad steeds groter.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Bulbasaur vangen

Benieuwd waar Bulbasaur zit? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Bulbasaur makkelijk en snel opzoeken en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Bulbasaur?
Bulbasaur is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en ontdek waar je Bulbasaur kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Bulbasaur zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma